AVOIN OSALLISTUJAHAKU: TÄSSÄ TANSSISSA MINÄ VIEN


Haemme esitykseen ihmisiä jakamaan kokemuksensa siitä, kun on liikaa muiden vietävänä. 

Esitys Tässä tanssissa minä vien koostuu osallistujien valitsemista musiikkikappaleista. Niiden soidessa osallistujat toimivat viejän roolissa – yleisön liikkuessa osallistujien ohjeiden mukaisesti. 

Teoksessa pysähdytään tunteeseen siitä, kun ei pysty vaikuttamaan tarpeeksi omaan elämäänsä. Millaisissa tilanteissa ja millä elämän alueilla tämä tunne valtaa? Mitä kokemus kontrollin puutteesta kertoo yhteiskunnastamme tai ihmisten välisistä suhteista? Taiteilija Tellervo Kalleinen auttaa jokaista osallistujaa suunnittelemaan, kuinka osallistujan omaa kokemusta voi välittää yleisölle yhden tanssin ajan.

Jos olet kiinnostunut, hae mukaan! Teos ei edellytä kokemusta tanssista tai esiintymisestä. Osallistumiseen liittyy henkilökohtainen tapaaminen Tellervon kanssa, kahdet harjoitukset ja kolme esitystä Mad House -esitystilassa Helsingin Kalasatamassa 27.11. (ennakko), 28. ja 30.11.2019. Tapaamisissa on ruokatarjoilua. Osallistumisesta ei makseta.

Vapaamuotoiset hakemukset ja lisätiedustelut 16.10.2019 mennessä: mukaan@madhousehelsinki.fi 

Tellervo Kalleinen on palkittu nykytaiteilija, jonka työskentelyn ytimessä on luova yhteistyö. Tellervo on tehnyt osallistavia taideteoksia jo vuodesta 2003 asti ja hänen elokuviaan, näyttelyitään, tapahtumiaan ja performanssejaan on nähty ympäri maailmaa. www.tellervo.net 

Lisätietoa Mad Housen esityksestä: https://madhousehelsinki.fi/events/ForthisdanceIwilltakethelead